Yesevi Dans Topluluğu'ndan muhteşem gösteri

Yayın Tarihi : 10/05/2018

Üniversitemiz 10. Bilim, Kültür ve Spor Şenliklerinin üçüncü gününde sahne alan 'Yesevi Dans Topluluğu' gösterisiyle öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Üniversitemiz 10. Bilim, Kültür ve Spor Şenliklerinin üçüncü gününde de öğrenciler doyasıya eğlendi. Müzik gruplarının sahne aldığı Kutlubey Sahnesinde öğrenciler söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Ardından bir gösteri yapan 'Yesevi Dans Topluluğu' gösterisiyle renkli görüntüler oluşturdu.

Kazak, Kırgız, Özbek, Türkmen, Azeri, Tatar, Uygur, Başkurt ve Kafkas oyunlarını ile Türk Halk Oyunlarını başarıyla oynayan dans topluluğu, izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Basın-Yayın ve Halkla İlkişkiler Koordinatörlüğü