Vali Dirim’den Rektör Uzun’a veda ziyareti

Yayın Tarihi : 01/11/2018
Valiler kararnamesinin ardından veda ziyaretlerine başlayan Bartın Valisi Nusret Dirim,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bartın Valisi Nusret Dirim, göreve başladığı andan itibaren şehirdeki tüm kurumlarla olduğu gibi üniversiteyle de uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Vali Dirim, Üniversitemizde yürütülen çalışmalarla adından bahsettirmeyi başardığının altını çizerek, “Bartın Üniversitesi yakından ve ilgiyle takip ettiğimiz kurumların başında gelmektedir. Üniversite bünyesinde yürütülen çalışmalar şehrimize ve bölgemize önemli katkılar sunmakta ve sunmaya devam etmektedir. Biz de bu süreçte elimizden gelen desteği vererek, ülkemizin geleceği için atılan adımların hep yanında olduk. Bu noktada alınan başarıların artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise Vali Dirim’e teşekkür ederek, “Sayın Valimiz Nusret Dirim her zaman yanımızda olarak, bizlere destek vermiş ve yüreklendirmiştir. Kendisiyle çalışmaktan her zaman büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Kendisine ve ailesine mutlu, sağlıklı bir yaşam ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.