Üniversitemiz Rektörü Uzun’dan İl Jandarma Komutanı Semiz’e iade-i ziyaret

Yayın Tarihi : 25/10/2019
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Bartın İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Albay Fahri Semiz’e iade-i ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Zonguldak İl Jandarma Komutan Yardımcılığı görevinden Bartın İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Fahri Semiz’i ziyaret etti.

Rektör Uzun, Albay Fahri Semiz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarı temennisinde bulundu.

Albay Fahri Semiz ise gösterdiği yakın ilgilerinden dolayı Rektör Uzun’a teşekkür etti.

Rektör Uzun ‘And İçme Törenine’ katıldı
Rektör Uzun, ziyaretin ardından İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen 1999/3-2 grup erlerin ‘And İçme Törenine’ katıldı.

Törende; Vali Sinan Güner, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat, Ulus Kaymakamı Zeynep Acar, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş ve İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Fahri Semiz ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlardan temsilcilerle, asker yakınları da yer aldı.

Bartın Kültür Merkezinde düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Albay Fahri Semiz ile Vali Güner’in açılış konuşmalarının ardından ‘Bayrak Şiiri’ okunarak, ‘Kınalı Hasan’ kısa filmi izletildi.

Çeşitli spor dallarında birinci olan erlere madalyalarının takdim edildiği tören, askerlerin hep bir ağızdan yemin etmesi ve ‘Jandarma Marşı’nın okumasının ardından son buldu.