Üniversitemizde öğrencilere aşure dağıtıldı

Yayın Tarihi : 28/09/2018
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı (SKSD) tarafından Muharrem ayı nedeniyle öğrencilere  aşure dağıtıldı.

Üniversitemiz Ağdacı ve Kutlubey Kampüslerinde Muharrem ayı nedeniyle öğrencilere aşure dağıtıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Üniversitemiz Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun, kazanın başına geçerek katılımcılara aşure dağıttı.

Akademik ve idari personelin de katıldığı aşure etkinliğinde konuşan Rektör Uzun, “Muharrem ayının birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak öğrencilerimiz ve personelimizle bir araya geldik. Gelenek ve göreneklerimizin gereği olarak yaşadığımız bugünü, gelecek nesillerimize aktarma gayesindeyiz. Bu vesileyle Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.