Üniversitemizde geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Yayın Tarihi : 05/05/2022
Üniversitemiz akademik ve idari insan kaynağı Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Üniversitemiz Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik, Genel Sekreter Doç. Dr. Said Ceyhan ile akademik ve idari personel katıldı.

Törene katılanlarla bir süre sohbet eden Rektör Uzun, personelin bayramını tebrik ederek, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel günler geçirmelerini temenni etti.

Üniversitemizde geleneksel hale getirilen bayramlaşma törenlerinin önemine de dikkat çeken Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi akademik ve idari insan kaynağı, öğrencileri ve mezunlarıyla çok büyük bir ailedir. Bu büyük aile tüm bileşenleriyle bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için büyük gayret göstermekte, geleceğimize değer katmaktadır. Bu düşüncelerle başta Bartın Üniversitesi ailesi ve Bartınlı vatandaşlarımız olmak üzere herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.