Üniversitemizde “El Ele Güvenli Geleceğe” Standı Kuruldu

Yayın Tarihi : 20/09/2017

Üniversitemiz ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce, 2017-2018 akademik yılın başlamasıyla birlikte ilk derslerine girmek için gelen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla “El Ele Güvenli Geleceğe” standı kuruldu. Bu akademik yılın ilk derslerine girecek olan öğrenciler stantta görevli Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü personeli ve polisler tarafından bilgilendirildi.

Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından üniversitenin eğitim ve sosyal olanakları hakkında bilgiler aktarıldı. Öğrencilere görevli polisler tarafından Bartın’ın güvenli bir şehir olduğu bildirilerek, olası bir güvenlik durumu karşında yanında oldukları ifade edildi.

Hafta sonuna kadar açık olacak stantta öğrencilere çeşitli ikramlar da sunuluyor.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü