Üniversitemizde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Yayın Tarihi : 10/06/2019
Üniversitemizde geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Ağdacı Kampüsü Konferans Salonu Fuaye Alanında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sedat Yazıcı ve Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ile akademik ve idari personel katıldı.

Törene katılan personelin bayramını tek tek kutlayan Rektör Uzun, personelin bayramını tebrik ederek birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel günler geçirmelerini temenni etti.

Rektör Uzun, “Öğrencisi, akademik ve idari personeli ile başta Bartın Üniversitesi ailesi ve Bartınlı vatandaşlarımız olmak üzere herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyorum. İslam Âlemi ve tüm insanlık için sevgi, kardeşlik, muhabbet ve vuslat günleri olan bayramı muhabbetle geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu düşüncelerle Bartın Üniversitesi ailesinin tüm bileşenleriyle sevgi, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum.” dedi.