Üniversitemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni gerçekleştirildi

Yayın Tarihi : 10/11/2020
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82’nci yıldönümünde Üniversitemizde düzenlenen törenle anıldı.

Üniversitemiz Ağdacı Kampüsü Atatürk Büstü önündeki tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı tarafından Atatürk Anıtı'na çelengin sunulmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla katılımcılar Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından okunan İstiklal Marşı ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Anma törenine çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise Cumhuriyet Meydanında il protokolü ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen anma töreninde yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un 10 Kasım mesajına ulaşmak için tıklayınız...