Üniversitemiz Trabzon’da yoğun ilgi gördü

Yayın Tarihi : 12/11/2019
Trabzon’da düzenlenen ‘Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı’na katılan Üniversitemiz standı yoğun ilgi gördü.

Çok sayıda devlet, vakıf ile özel üniversitesinin yer aldığı ‘Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı’, Trabzon Ramada Plaza’da gerçekleştirildi. Fuarda, Üniversitemizin standını ziyaret eden lise son sınıf öğrencileri, aileleri ve rehber öğretmenlerinin soruları Öğr. Gör. Burak Ceylan tarafından cevaplandırıldı.

Bartın Üniversitesinin 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programlar hakkında bilgilerin verildiği fuarda, kariyer planlaması noktasında tavsiyelerde bulunuldu.

Ayrıca katılımcılara Bartın Üniversitesinin yurt dışı eğitim olanakları, çift anadal ve yandal uygulamaları noktasında sunduğu fırsatlar da aktarılarak, kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir, sosyal hayat ve konaklama imkânlarının önemine vurgu yapıldı.

Üniversitemizinstandı yoğun ilgi gördüğü ‘Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı’nda ziyaretçilere tanıtım kitapçığı ve broşürü verildi.