Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi : 20/08/2018

“İslam âleminde dayanışma ve yardımlaşma duygularının en üst noktaya çıktığı dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.  Kurban Bayramı ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz eşsiz günlerdendir. Bu bayramda rabbimizden kendisine sunulan tüm kurbanları kabul buyurmasını, bizi sevdiklerimize ve kardeşlerimize bu vesile ile daha da yakınlaştırmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, başta üniversitemiz personeli, öğrencilerimiz ve aileleri ile tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını dilerim.”