Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BRTV’ye konuk oluyor

Yayın Tarihi : 12/08/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BRTV’de 12 Ağustos 2020 Çarşamba (bu akşam) saat: 21.30’da yayınlanacak ‘Batı Karadenizin Nabzı” programında Gazeteci Tunakan Yıldırım’ın sorularını cevaplandıracak.

Üniversitemizin gelişim serüveni, bölgesel odaklı çalışmalar, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme çalışmaları, sosyal ve kültürel etkinliklere kadar birçok konuda açıklamalarda bulunacak Rektör Uzun, üniversite tercihlerinin son günlerine doğru aday öğrenciler için de önemli mesajlar verecek.

BRTV’de yayınlanacak programı izlemek için Digitürk 678. Kanal, @brtv78 Facebook hesabı ya da aşağıdaki görselde bilgileri verilen uydu kanalından izleyebilirsiniz…