Üniversitemiz öğrencisi Ekrem Öztürk, Fransa’dan bronz madalyayla dönüyor

Yayın Tarihi : 19/01/2021
Üniversitemiz öğrencisi Milli Sporcu Ekrem Öztürk, Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen Henri Deglane Fransa Grand Prix'inde bronz madalya kazandı.

Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen Henri Deglane Fransa Grand Prix'ine Türk sporcular damga vurdu. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ekrem Öztürk’ün de yer aldığı Grekoromen Güreş Milli Takımı’nın takım halinde şampiyon olduğu organizasyonda Azerbaycan ikinci ve ev sahibi Fransa ise üçüncü sırada yer aldı. Başarılı sporcu Ekrem Öztürk 55 kiloda aldığı bronz madalyayla milli takımın başarısına önemli bir katkı sundu.

Organizasyonda ev sahibi Fransa ile birlikte ABD, Azerbaycan, Gürcistan, Almanya ve Polonya ile mücadele ettiklerinin altını çizen başarılı sporcu Öztürk, elde edilen başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Aldığı başarıdan dolayı Ekrem Öztürk’ü tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Spor Bilimleri Fakültemiz, sportif ve bilimsel alanda elde edilen önemli başarılarla göğsümüzü kabartıyor. Öğrencilerimiz hem ülkemizi hem de üniversitemizi katıldıkları müsabakalarda en iyi şekilde temsil ediyor. Öğrencilerimizden Ekrem Öztürk de aldığı başarılarla bizleri gururlandırarak, daha önce aldığı derecelerin üzerine bir yenisini daha ekledi. Başarılı sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.