Üniversitemiz öğrencilerinden örnek davranış

Yayın Tarihi : 10/05/2019
Üniversitemiz Bartın Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri, Bartın’da kurulacak ilk oyuncak kütüphanesi için bağışta bulundular.

Bartın merkez ve merkeze bağlı köylerde yaşayan, desteğe ihtiyaç duyan çocukların gelişim ve eğitimlerini desteklemek amacıyla kurulacak oyuncak kütüphanesi için Üniversitemiz Bartın Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri ilk resmi bağışı yaptılar. Bartın Valisi Sinan Güner’in eşi Uzman Dr. Beyhan Güner’in girişimleriyle Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kurulacak kütüphane için toplanan oyuncaklar, Bartın MYO Öğretim Görevlisi Özkan Avcı ve öğrenciler tarafından teslim edildi.

Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Valilik binası alt katında bulunan Proje Uygulama Merkezi’nde oyuncakları alan 4-6 yaş grubu öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Ayrıca, ziyarette üniversite öğrencileri ve minik öğrenciler oyunlar oynayıp doyasıya eğlendi.

Oyuncakların teslimi sırasında hazır bulunan Uzman Dr. Beyhan Güner, öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.