Üniversitemiz öğrencileri Pera konseriyle eğlendi

Yayın Tarihi : 26/04/2019
Üniversitemiz 11. Bilim, Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında sahne alan Pera grubu öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Üniversitemiz 11. Bilim, Kültür ve Spor Şenlikleri’nin ikinci günü de dolu dolu geçti. Kutlubey Kampüsü Şenlik Alanında gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrenciler ‘Kulüpler Sokağı’nı gün boyunca boş bırakmadı.

Şenlik alanına kurulan sahne gerçekleştirilen boya festivali "ColorFest" ise renkli görüntülere sahne oldu. Ellerindeki boyalarla birbirlerini boyayan gençler, aynı zamanda müzik eşliğinde dans etti.

Öğrencilerin doyasıya eğlendiği programda Üniversitemiz öğrencileri Mehdi Çiftçi ve Sefa Başaran ise canlı performansıyla alanı dolduran öğrencileri coşturdu.

Üniversitemiz 11. Bilim, Kültür ve Spor Şenlikleri’nin ikinci günün finalini ise Pera grubu yaptı. Türk rock müziğinin son dönemde adından en çok bahsettiren gruplarından Pera, performansıyla öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Elektronik ortamda en çok dinlenen gruplar arasında olan Pera’nın parçalarına öğrencilerin hep bir ağızdan telefonlarının ışıklarını açarak eşlik etmesi ise güzel görüntüler oluşturdu.