Üniversitemiz Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı

Yayın Tarihi : 07/08/2018

Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen tercih fuarlarına katılan Üniversitemiz standı yoğun ilgi gördü.

Ankara Anfa Altınpark ile İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen üniversite tercih fuarında üniversitemiz öğretim elemanları üniversite adaylarının sorularını cevapladı.
Ankara Anfa Altınpark ile İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde bu yıl üniversite tercihi yapacak öğrenciler için tanıtım ve tercih fuarı düzenlendi. Üniversitemiz öğretim elemanlarının da katıldığı fuarda 5 gün boyunca tercih yapacak öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
Üniversitemiz standının yoğun ilgi gördüğü fuarlarda Üniversitemizin 8 fakülte, 2 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programlar hakkında bilgi verildi. Kariyer planlaması noktasında da tavsiyelerde bulunan öğretim elemanlarımız, üniversite tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilere ve ailelerine anlattı. Bartın’daki kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir ve konaklama imkânlarının önemine de vurgu yapıldığı fuarlarda, tüm öğrenciler Bartın Üniversitesi’ne davet edildi.