Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz “5. Tralli Travma Rallisi” Yarışmasından 2.’ lik Madalyası ile Döndü

Yayın Tarihi : 11/06/2019
Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programından Öğr. Gör. Erhan ŞEKER ve Öğr. Gör. Pelin SARIKAYA ŞEKER’ in  koordinatörlüğünde, ikinci sınıf İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinden  1. ekip olarak  Berke SARI, Murat BOYRAZ, Muhammed TORU, Şevval Nur ÇIRLAK ve 2. ekip olarak Gaye AKGÜNEŞ,  Emre Mert SEYREK, Kerim KARACAN, Melike TOPÇU yarışmaya katıldı.

Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleşen yarışmaya tüm Türkiye’ den 18 Üniversitenin İlk ve Acil Yardım programı öğrencilerinden 38 Ekip (152 öğrenci) katıldı. Öğretim elemanlarının da yakından takip ettiği yarışmada öğrenciler almış oldukları eğitimleri uygulama fırsatı buldu. Yüksekten düşme, tiraj, araç içi trafik kazası, dar alanda acil yardım, ileri yaşam desteği ve medikal aciller etaplarının bulunduğu rallide öğrencilerimiz Bartın Üniversitesini başarıyla temsil ederek “Triaj Etabında” ikincilik ödülüne layık görülmüşlerdir. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.