Rektör Uzun’un tebrik ziyaretleri

Yayın Tarihi : 19/09/2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adem Aydemir ile Bartın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Engin Şaffak’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)  yaz kararnamesiyle Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adem Aydemir ile Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevinden, Bartın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Engin Şaffak’ı ziyaret etti.

Rektör Uzun ziyarette Başsavcı Aydemir ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şaffak’a yeni görevinden dolayı tebriklerini ileterek, hayırlı olmasını diledi.