Rektör Uzun’un Ramazan Bayramı mesajı

Yayın Tarihi : 23/05/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun,  Ramazan Bayramı’nın başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu sürecin özveriyle sürdürdüğümüz mücadele neticesinde yakın zamanda geride kalacağına olan inancını da dile getiren Rektör Uzun, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’nı daha geride bırakmanın manevi huzuru içerisindeyiz. Bizleri, umutların tazelendiği bir bayrama daha ulaştıran Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Her ne kadar içinde bulunduğumuz salgın sürecinde bu günleri ailelerimiz ve sevdiklerimiz için evlerimizde geçirecek olsak da sevgi, kardeşlik ve muhabbetimizle bu bayramı da hakkıyla idrak edeceğimize inanıyorum. Bu vesileyle başta öğrencisi, mezunu, akademik ve idari insan kaynağıyla Bartın Üniversitesi ailesi ile Bartınlı vatandaşlarımız olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın sevgi, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini tüm kalbimle diliyorum” ifadelerine yer verdi.