Rektör Uzun’un kutlama mesajı (Pusula Gazetesi)

Yayın Tarihi : 05/10/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 5 Ekim 2009 tarihinde kurulan, Bartın Pusula Gazetesi’nin 12’nci yayın yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un mesajı şu şekilde:

“Basın kuruluşlarımız, demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru olarak vatandaşlarımızın haber ve bilgi alma hakkını sağlamakta ve kamuoyunu sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla bilgilendirmektedir. Özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde görevlerini yerine getiren basın kuruluşlarımız, mesleklerinin getirdiği ahlaki sorumluluklar çerçevesinde ülke olarak ilerleyişimize ve demokrasimize katkı sunmaktadır. Bu doğrultuda, Bartın Pusula Gazetesi de toplumun haber ve bilgi alma ihtiyacını karşılayarak kutsal bir görevi başarıyla sürdürmekte ve toplumsal gelişimimize değer katmaktadır. Bu düşüncelerle Gazeteci Mustafa Ahmet Oktay başta olmak üzere, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nilay Meryem Çömlek’i ve EYBEY Medya’nın tüm değerli çalışanlarını tebrik ediyor, yeni yayın yılında başarılarının katlanarak artmasını diliyorum.”