Rektör Uzun’un kutlama mesajı

Yayın Tarihi : 19/08/2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 19 Ağustos 2009 tarihinde kurulan Bartın 74 Haber Gazetesi’nin 13’üncü yayın yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un mesajı şu şekilde:

“Demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru olan basın önemli bir kamusal güç olarak toplumun geniş kesimlerine ulaşmakta ve kamuoyunu sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla bilgilendirmektedir. Toplumların ilerlemesinde üstlendikleri kritik rolle birlikte huzur ve güven ortamının korunmasında vazgeçilmez bir görev yürütmektedirler. Basın kuruluşlarımız, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirerek ülke olarak ilerleyişimize katkılar sunmakta ve demokrasinin güçlendirilmesinde de vazgeçilmez bir noktada bulunmaktadır. Bu doğrultuda, 19 Ağustos 2009 tarihinde kurulan Bartın 74 Haber Gazetesi toplumun haber ve bilgi alma ihtiyacını karşılayarak önemli bir görevi başarıyla sürdürmektedir. Tüm mensuplarıyla toplumumuzun doğru haber ve bilgi almasını sağlamakta ve demokrasilerin en önemli gereklerinden birini yerine getirmektedir. Bu düşüncelerle ABA Grup ve Bartın TV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın başta olmak üzere Bartın 74 Haber Gazetesi’nin tüm çalışanlarını tebrik ediyor, yeni yayın yılında başarılarının katlanarak artmasını diliyorum.”