Rektör Uzun’a Ziyaretler

Yayın Tarihi : 27/12/2018
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet AKSOY ile Ulusa Hizmet Vakfı üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, konuklara Ulus Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılacak Tapu Kadastro Programı ve açılması muhtemel programlar hakkında bilgi verdi.

Bölgenin dengeleri gözetilerek yeni programlar açıldığını kaydeden Rektör Uzun, “Bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücüne cevap vermek adına açmayı planladığımız Tapu Kadastro Programı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygun görüldü. Her zaman olduğu gibi bu programımız için de oluşturacağımız güçlü akademik kadromuzla nitelikli mezunlar yetiştirme gayretinde olacağız. Gelecekte de bölgenin nitelikli iş gücüne katkı sağlayacak uygun programlar açmaya devam edeceğiz. Bu noktada her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz başta YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta Saraç olmak üzere tüm YÖK Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, ihtiyaç duyduğumuz her zaman bizim yanımızda olan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet AKSOY ile Ulusa Hizmet Vakfı üyeleri teşekkür ediyorum. Destekleriniz bizim için çok değerli.” dedi.