Öğrencimiz Yüksek Atlamada Türkiye Üçüncüsü oldu

Yayın Tarihi : 17/05/2018

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Talha Şenses, Koçfest Üniversiteler Arası Atletizm Yarışmaları'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Koçfest Üniversiteler Arası Atletizm Yarışmaları'na katılan Üniversitemiz BESYO öğrencisi Talha Şenses, bronz madalya aldı.

Türkiye'den 48 üniversitenin katıldığı müsabakalarda Üniversitemiz, takım halinde 8'inci sırada yer aldı.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Taner Bozkuş müsabakalarda mücadele eden öğrencileri tebrik ederek, alınan başarıların katlanarak artacağına inandıklarını dile getirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise "Üniversite olarak spora ve sporcuya değer veriyoruz. Deneyimli akademik personelimiz tarafından kendileri çok iyi bir eğitimden geçiyorlar. Hedefimiz ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi dereceleri elde etmek. Bu anlamda öğrencimizi tebrik ediyor, başarısının artarak devam etmesini diliyorum." dedi.