Öğrencimiz Ekrem Öztürk, Dünya üçüncüsü oldu

Yayın Tarihi : 27/10/2018
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi milli sporcu Ekrem Öztürk, Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Papp Laszlo Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Dünya Güreş Şampiyonası'nda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi milli sporcu Ekrem Öztürk,  bronz madalya aldı.

Aldığı başarıdan dolayı mutluluğunu dile getiren Öztürk, önümüzdeki dönemlerde daha iyi başarılar almak için çalışacağını söyledi.

Aldığı başarıdan dolayı Ekrem Öztürk’ü tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz hem sportif hem de bilimsel anlamda önemli başarılarla göğsümüzü kabartıyor. Öğrencilerimiz hem ülkemizi hem de üniversitemizi katıldıkları müsabakalarda en iyi şekilde temsil ediyor. Öğrencilerimizden Ekrem Öztürk de aldığı başarılarla bizleri gururlandırarak, daha önce aldığı derecelerin üzerine bir yenisini daha ekledi. Kendisini ve öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.