Mühendislik Fakültesinde görev değişimi

Yayın Tarihi : 21/05/2018

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Mustafa Aral, görevi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ’dan devraldı.

Gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Aral’ı tebrik ederken, göstermiş olduğu gayretten ve sunduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Karadağ’a teşekkür etti.

Rektör Uzun “Bilginin üretim sürecine yoğun olarak girdiği günümüz dünyasında mühendislik alanına çok fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Kalkınmanın en önemli koşullarından biri olarak, bu alanda istenilen zamanda ve yüksek kalitede bilgi üretiminin sağlanması gerekmektedir. Bu doğrultuda üniversitelere büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bartın Üniversitesi olarak bizler de bilimsel noktada üzerimize düşeni en iyi şekilde gerçekleştirme gayretindeyiz. Bu düşüncelerle bugüne kadar sunduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a teşekkür ederim. Uzun yıllar Georgia Tech Üniversitesi’nde görev yapan Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mustafa Aral’ı ise tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.” dedi.