Müftü Gündüz, Rektör Uzun’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 24/05/2018

Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Bartın İl Müftüsü Gündüz, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret Gül ve Kocaeli Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Tevfik İşçen'e  teşekkür eden Rektör Uzun, Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesiyle İl Müftülüğü arasında yapılabilecek işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

İl Müftüsü Gündüz de Rektör Uzun’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü