KOSGEB Başkan Yardımcısı Akdağ’dan Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 28/11/2019
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ ile beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Ziyarette KOSGEB Başkan Yardımcısı Akdağ ile birlikte KOSGEB Proje Yönetimi Dairesi Başkanı Ertuğrul Çetinkaya ve KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu da yer aldı.

Ziyarette, üniversite-kamu-sanayi iş birliğinin bütün üretim alanlarına yaygınlaştırılması ve birçok alanda ortak çalışmalar yapılabileceği konuları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Üniversitemiz Rektörü Uzun, Batı Karadeniz Bölgesinde yer alacak ve Türkiye'de yapılacak 5 mega endüstri bölgesinden biri olan Filyos Projesi ile ilgili Üniversitemizde yürütülen çalışmalardan bahsetti.

Üniversitede oluşturulan proje kültürü ile KOSGEB iş birliğinde gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Rektör Uzun, ziyaretlerinden dolayı KOSGEB Başkan Yardımcısı Akdağ ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yakın ilgileri dolayısıyla Rektör Uzun’a teşekkür eden Akdağ ise “Bu kadar vizyoner bir üniversitede olmaktan dolayı mutluluk duydum. Akademik anlamda üniversiteden önemli destekler alıyor ve iş birliği içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Girişimcilik ruhunu yaymak için Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen çabadan da oldukça mutluyuz. Önümüzdeki dönemlerde iş birliğimizi geliştirerek sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi.