Kaymakam adayı Emre Kazanasmaz, Rektör Uzun’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 03/08/2021
Kaymakam adayı Emre Kazanasmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Uzun, Bartın’daki kaliteli eğitim ortamı, öğrenci odaklı eğitim stratejisi, öğrenci başarıları ve üniversitenin gelişim öyküsünden bahsetti.

Bölgesel odaklı çalışmalarla adından söz ettiren Bartın Üniversitesinin yükseköğretim alanına önemli bir katma değer sağladığını ifade eden Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak tüm paydaşlarımızla birlikte bölgemizden başlayarak ülkemizin gelişimine katkı sunuyoruz. Birçok alanda aldığımız başarılarla sürdürülebilir bir gelişim sergiliyoruz. Nitelikli mezunlar verme gayretiyle tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz ve mezun olduktan sonra ülkemizdeki farklı kurumlarından önemli görev alan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu mezunlarımızdan birinin de Düzce Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu düşüncelerle yakın ilgileri ve ziyaretleri dolayısıyla Kaymakam adayı Sayın Emre Kazanasmaz’a teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Misafirperverliğinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Uzun’a teşekkür eden Kazanasmaz ise Bartın Üniversitesini ilgiyle takip ettiklerini ifade etti.