Damla Projesi gönüllüleri Rektör Uzun’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 22/09/2017

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' için Bangladeş, Yemen, Sudan, Cezayir ve Türkiye'nin değişik illerinden üniversiteli öğrenciler Bartın’a geldi. Program kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret eden ‘Damla Projesi’ gönüllüleri Bartın’da olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Kardeşliğimize hep birlikte katkı verelim”

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Uzun ise farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencilerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu aktararak “Uluslararası öğrencilerimiz Türkiye’de birer misafir değil, ev sahibi olarak bulunmaktadırlar. Onların varlığı ülkemizin zenginliğine daha da katkı yapmakta, bizleri güçlendirmektedir. Burada aldıkları eğitim ve edindikleri tecrübelerle ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı vermektedirler. Bu anlamda Damla Projesi de hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağlamaktadır” dedi.

Damla Projesi Genel Koordinatörü Erol Öztamur da bu projede yer alan tüm gençlerin aynı zamanda birer elçi görevi taşıdığını ifade ederek, Rektör Uzun’a teşekkür etti.

Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü