Cemil Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Yayın Tarihi : 19/09/2017

Bartın-Zonguldak yolu Tuzcular mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Güvenlik Görevlisi Cemil Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Yaşamını yitiren Yılmaz için merkeze bağlı Kızılelma Köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci, Fen ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, akademik personel, daire başkanları, idari personel, Yılmaz’ın mesai arkadaşları ve yakınlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Yenipınar Köyü Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz’ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, “Elim bir trafik kazası neticesinde güvenlik görevlisi kardeşimiz Cemil Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yılmaz'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Yılmaz ailesine, başta Cemil kardeşimizin eşi ve çocuklarına bu zor süreci atlatmalarında Üniversite olarak gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü