“Birlikte Öğreniyoruz Birlikte Eğleniyoruz”

Yayın Tarihi : 15/05/2019
Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından ’15 Mayıs Engelliler Günü’ kapsamında ‘Birlikte Öğreniyoruz Birlikte Eğleniyoruz’ temalı etkinlikler düzenlendi.

15 Mayıs Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu iş birliğinde düzenlenen etkinlikte Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ve üniversitemiz öğrencileri birlikte doyasıya eğlendi.

Bu yıl ‘Birlikte Öğreniyoruz Birlikte Eğleniyoruz’ temasıyla düzenlenen etkinlikte, Üniversitemiz öğrencileri ile Umut Özel Eğitim okulundan gelen öğrenciler birlikte resim yapma, kâğıt katlama gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi. Ayrıca Müzik Kulübü öğrencileri sundukları müzik dinletisi ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Etkinliğin düzenlendiği Yaşam Merkezini ziyaret eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı, öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Etkinlik sonunda ortaya çıkan materyaller Yaşam Merkezinde sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Etkinliklerin sona ermesinin ardından düzenlenen bir törenle, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı , Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Yazıcı ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan tarafından üniversitemiz öğrencilerine etkinliğe sağladıkları anlamlı katkılardan dolayı “Teşekkür Belgesi” verildi.