Başkan Karaman, Rektör Uzun’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 18/12/2018
Bartın’ın Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, üniversitenin şehir için önemine değinerek iş birliği içerisinde yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Üniversite-şehir iş birliğini önemsiyoruz. Bölgemize katkı sunacak çalışmalarımızda iç paydaşlarımızın yanı sıra dış paydaşlarımızın da görüşlerine başvuruyoruz. Bu kapsamda ilimizin yöneticileri ve sivil toplum örgütü temsilcilerimizle her fırsatta bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman’a teşekkür ediyor, ilimizin kalkınmasına yönelik iş birliğimizin artarak devamını diliyorum.” dedi.