BARÜ ailesi geleneksel bayramlaşma töreninde buluştu

Yayın Tarihi : 24/04/2023
Bartın Üniversitesi (BARÜ) akademik ve idari insan kaynağı Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel törende bir araya geldi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Yerleşkesi Rektörlük Fuaye Alanında düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik, Genel Sekreter Doç. Dr. Said Ceyhan ile akademik ve idari personel katıldı.

Törene katılanları tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Rektör Yardımcısı Çelik, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel günler geçirmelerini temenni etti.

Törene katılanlarla sohbet eden Çelik, “Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştirildiği müstesna günlerdir. Büyük bir aile olarak gördüğümüz Üniversitemizin her bir bileşeni başta olmak üzere herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ikili iş birliği konularında çalışmalar yapmak üzere daha önce planlanmış programı dolayısıyla törene katılamadı. Rektör Uzun, yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer vermişti:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan-ı şerifi daha geride bırakmanın ve bayrama erişmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. İslam Âlemi ve tüm insanlık için sevgi, kardeşlik, muhabbet ve vuslat günleri olan bayramın en güzel şekilde idrak edilmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramının sevgi, huzur ve mutluluk getirmesini dilerken, hakkıyla idrak edilmesini niyaz ediyorum. Yaşadığımız felaketleri omuz omuza vererek aşacağımıza olan inancımla kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim bayramımızı mübarek, yarınlarımızı aydınlık eylesin.”