BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartın’da karne heyecanı

Yayın Tarihi : 08/06/2018

Bartın’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının ardından 30 bin 451 öğrenci karne almanın heyecanını yaşadı. Karne dağıtma törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun da katıldı.

Bartın’da ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim-öğrenim gören 30 bin 451 öğrenciye karneleri dağıtıldı. Atatürk İlkokulunda düzenlenen karne dağıtma törenine öğrencilere karnelerini Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun katıldı.

Vali Dirim 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başarıyla geçtiğini ifade ederek, öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Rektör Uzun ise “Ülkemiz genelinde 18 milyona yakın öğrenci bugün karne aldı. Geleceğimizin genç neferleri yoğun bir dönemin ardından tatil dönemine girdi. Aileleri gösterdikleri özveriden dolayı tebrik eder, öğrencilerimize eğlenceli ve iyi bir tatil dilerim. Ayrıca ülke olarak muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefimize milletçe ulaşma yolunda büyük emek sarfeden öğretmenlerimizi de tebrik ederim. Yürüttükleri mesleklerinin değerini ve fedakârlıklarını ölçmek mümkün değildir. Kendilerine emanet ettiğimiz öğrencilerimiz geleceğe bir adım daha atmış oldular.” dedi.

Rektör Uzun, kızının heyecanına ortak oldu

Atatürk İlkokulundaki törenin ardından İnönü İlkokulu’na geçen Rektör Uzun, burada kızı Gökçenur’un heyecana da ortak oldu. Rektör Uzun, verdikleri eğitim ve özverili çalışmalarından dolayı okul müdürü Fehmi Karakıyış ve sınıf öğretmeni Selma Akgül’e teşekkür etti.

Karakayış, öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için gayret sarfettiklerini kaydederek, ailelere ve öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Akgül ise “33 yıllık meslek hayatım boyunca her karne günü ayrı bir heyecan yaşıyorum. Öğrencilerimi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için daima en iyisini arzuluyor ve bu yolda çalışıyorum. Tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik ediyor, güzel bir tatil dönemi diliyorum.” şeklinde konuştu.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

SON Haberler

  • Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret

  • BARÜ’de her 20 öğrenciden biri proje üretti

  • BARÜ’nün projesiyle plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak

  • BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak

  • BARÜ’de farklı yönleriyle 18 Mart Çanakkale Zaferi konuşuldu

  • BARÜ’de “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” kutlandı

  • BARÜ ailesi iftar sofrasında buluştu

  • Rektör Uzun, şampiyon öğrencilerle bir araya geldi

  • BARÜ’de kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları anlatıldı

  • Bartın’da kuraklığa karşı yeşil çatı uygulamaları yapılacak