BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartın Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü kuruldu

Yayın Tarihi : 12/11/2021
Üniversitemizin felsefesi ve değerlerine uygun olarak “Stratejik Halkla İlişkiler” faaliyetleri yürütmek ve tüm paydaşlarla bütünlüklü bir yapıda çalışmalar yapmak üzere “İletişim Koordinatörlüğü” kuruldu.

Bartın Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü “Bartın Üniversitesi Markasını Güçlendirmek” sloganıyla yeniden yapılandırıldı. “Stratejik Halkla İlişkiler” faaliyetleri yürütmek ve tüm bileşenleriyle bütünlüklü yapıda çalışmalar yapmak üzere yeniden yapılandırılan birimin adı ve yapısı değiştirildi. Bu kapsamda Üniversitemiz Senatosunun da onayıyla faaliyetlerine başlayan “İletişim Koordinatörlüğü” içerisinde “Medya ve İletişim”, “Halkla İlişkiler ve Tanıtım”, “Sosyal Medya” ve “Görsel İletişim” ofisleri kuruldu.

Bu yolculuğa siz de katılın…

Koordinatörlüğün öncelikli amaçları arasında yer alan “Birlikte düşünme, birlikte yapma ve birlikte başarma” anlayışına koşut olarak “Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu. Üniversitemizdeki idari ve akademik birimlerin tümünde kurulan iletişim temsilcilerinin bir araya geleceği kurulda, kaliteli ve etkili içerik üretme noktasında ortak çalışmalar yapılacak. Aldığı başarılarla öne çıkarak 72 farklı ülkeden öğrencileri olan Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda etkin tanıtımının hedeflendiği toplantılarda tüm bileşenlerle değer odaklı ilişkiler kurularak sürecin etkin şekilde yönetilmesi sağlanacak.

Yeni, yenilikçi, özgün ve samimi…

Üniversitemizin bölgeden başlayarak ülkemizin gelişimine değer katan çalışmalarının sürdürülebilir ve sağlıklı bir zeminde duyurulmasını gaye edinen İletişim Koordinatörlüğü, kurumsal düzeyde temsil gücünün arttırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunacak. Tüm ilişkilerin etkin ve nitelikli hale getirilmesinin planlandığı bu süreçte, iletişim stratejileri yeni, yenilikçi, özgün ve iletişimin özü olan “samimiyet” temelinde kurulmaya devam edilecek. Belli periyotlarla çeşitli eğitimlerin düzenleneceği çalışmalar kapsamında anlama, anlatma, anlam ve değer katma çabaları artırılacak.


SON Haberler

  • BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi

  • BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor

  • BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı

  • BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

  • ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti

  • BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı

  • BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

  • BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

  • BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu

  • BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi