İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’ndan Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 08/10/2019
Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olduğunu ifade eden Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak tüm paydaşlarımızla birlikte bölgemizin kalkınmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi donanımlı bireyler olmaları için gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle yakın ilgileri dolayısıyla Bartın İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Çandıroğlu ise Rektör Uzun’a teşekkür ederek, Bartın’ın eğitim başarılarını arttırmak için ortak projelerde buluşmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.