Bartın GİAD’tan Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 15/10/2018
Bartın Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Egemen Kemik ve yönetim kurulu üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette, üniversite ve sanayi iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Ziyarette, Üniversitemizde yürütülen bilimsel çalışmalardan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlardan bahseden Rektör Uzun, hazırlanan ‘Bartın Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı’nda belirtilen hedeflere ulaşmak için gayret ettiklerini söyledi.

Rektör Uzun, “Uzun soluklu çalışmalar sonucunda iç ve dış paydaşlarımızın görüşlerini alarak ‘Bartın Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı’nı hazırladık. Bütüncül aklın bir ürünü olan stratejik planımızda üniversite-kamu-sanayi iş birliğini önceleyip, bölgemizden başlayarak Ülkemizin gelişimine katkı sunmayı hedefledik. Bu doğrultuda tecrübelerini bizimle paylaşan ve yanımızda olarak destek veren Bartın GİAD Başkanımız Egemen Kemik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bartın GİAD Başkanı Kemik ise gösterdiği ilgiden dolayı Rektör Uzun’a teşekkür ederek, Bartın Üniversitesi’nde ortak çalışmalar yürütme gayretinde olduklarını ve bu çabanın devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretin ardından Rektör Uzun ile beraberindekiler Kutlubey Kampüsünü gezerek, tamamlanan ve yapımına devam edilen yapıları yerinde incelediler.