Akademik kadromuz güçleniyor

Yayın Tarihi : 06/09/2017

Üniversitemiz, Yükseköğretimde misyon farklılaşmasına odaklanan, bölgesel katkıyı ön planda tutarak uluslararası bir vizyonu benimseyen, yenilikçi, kalite odaklı, yeni nesil bir üniversite olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Bünyesinde 7 fakülte, bir yüksekokul ve 3 meslek yüksekokulu yer alan Üniversitemizde son 3 ayda; 8 profesör, 6 doçent, 15 yardımcı doçent, bir öğretim görevlisi, 6 araştırma görevlisi ve 2 uzman ataması gerçekleştirildi. Son yapılan atamalarla halen Üniversitemizde; 21 profesör, 35 doçent, 161 yardımcı doçent, 89 öğretim görevlisi, 184 araştırma görevlisi, 22 okutman, 11 uzman ve bir çevirici ile toplamda 535 öğretim elemanı bulunuyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ataması gerçekleştirilen akademisyenlere başarılar dilerken “Üniversitemizde ecdadımızdan aldığımız mirasa ve kültürel kodlarımıza sahip çıkarak, ülkesini seven münevver gençler yetiştirmek gayretindeyiz. Ülkemizin hedeflerini kendi hedeflerimiz bilerek bir yandan eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam ederken diğer yandan bilgi üreten bir fabrika haline gelmeyi hedefliyoruz. Büyük bir aile olarak, başarı çıtamızı daha yukarılara çıkaracak, ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe birlikte taşıyacağız. Bu düşüncelerle ataması gerçekleştirilen öğretim elemanlarını tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü