Veri Yönetimi: Istatistik Analiz Egitimi” Projesi Basladi

Yayın Tarihi : 10/02/2016

Üniversitemiz Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sevgi Görmüs’ün yürütücülügünü yaptigi ve Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi (BAKKA) tarafindan desteklenen “Veri Yönetimi: Istatistik Analizi Egitimi” projesi basladi. 2015 Yili Teknik Destek Programlari kapsaminda desteklenen proje kapsaminda verilen egitimler; katilimcilarin arastirmalarinda kullanacaklari istatistik bilgisini gelistirmeyi amaçliyor.

Üniversitemiz personelinin disinda çesitli kurum ve kuruluslarda da katilimcilarin oldugu egitimlerde “Ileri Istatistik Egitimleri” derslerini, alaninda uzman olan kisiler veriyor. Derslerin verilmeye baslandigi proje kapsaminda ileri istatistik, yapisal esitlik modellemesi (9-12 Subat), temel istatistik (22-23 Subat) ve ileri excel (24-25-26 Subat) konularinda bilgiler aktarilacak.

Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü dersliklerinde verilen egitimlerin sonunda katilimcilara sertifika verilecek.