Üniversitemizin web sitesi yenilendi

Yayın Tarihi : 29/03/2012

Üniversitemiz web sitesi yenilendi. Interaktif yönetim yapisiyla gelistirilen yeni sayfamizda, Üniversitemizle ilgili haberler, sosyal paylasim aglari üzerinden de yayimlanabilecek bir yapida hazirlandi. Üniversitemizin kurumsal renk tonlarinda hazirlanan yeni web sitesinde, kullanim açisindan basitlik ve estetik görünüm öne çikarildi. Bilgi Islem Dairesi Baskani Feridun Badur; “Tasarim konusunda web sitemizde, ziyaretçilerin içerigi hem kolay görüntüleyebilecegi hem de navigasyonlari sayesinde hizli bir sekilde bilgi alabilecegi türde bir site olusturmaya özen gösterdik. Ayrica, sadeligi ve kullanilabilirligi de göz önünde bulundurduk” dedi.

Sitede, facebook, twitter, youtube gibi sosyal medya sayfalari için de link bulunuyor. Bu sayede web kullanicisi, Üniversitemiz ile ilgili etkinlikler ve duyurular hakkinda aninda bilgi alabiliyor. Son birkaç yilda vazgeçilmez bir iletisim ve pazarlama agi haline gelen sosyal medyanin önemi her geçen gün daha da artiyor. Ilk zamanlar sadece bireysel olarak kullanilan sosyal mecralar artik kurumlarin, sirketlerin vazgeçilmezi haline geldi. Bu nedenle üniversitemiz de sosyal medyayi aktif bir sekilde kullaniyor.