BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemizin “Obezite ile Mücadelede Dis Mekân Planlamasi ve Tasarimi“ konulu projesinin hibe sözlesmesi imzalanmistir.

Yayın Tarihi : 21/12/2009

Üniversitemizin "Obezite ile Mücadelede Dis Mekân Planlamasi ve Tasarimi" konulu projesinin hibe sözlesmesi Üniversitemiz ve T.C. Basbakanlik DPT AB Egitim ve Gençlik Programlari Merkezi Baskanligi arasinda imzalanmistir. Toplam Hibe Tutari 19,200 Avro'dur. Sözlesme ile uygulama süreci baslayan proje Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü ögretim üyesi Yard. Doç. Dr. Sebahat Açiksöz ve Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Peyzaj Programi ögretim üyesi Yard. Doç. Dr. Deniz Çelik tarafindan yürütülmektedir.

Proje ortaklari Bartin Üniversitesi Bartin Meslek Yüksekokulu; Bartin Valiligi; Il Çevre ve Orman Müdürlügü Doga Koruma ve Milli Parklar Subesi, Bartin Belediyesi, Bartin Ili Özel Idare Genel Sekreterligi; Bartin Il Saglik Müdürlügü, Bartin Il Milli Egitim Müdürlügü, Il Gençlik ve Spor Müdürlügü; Yesil Bartin Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi'dir.

Academia Cordoba'nin araci kurum, Diputacion de Cordoba'nin (Cordoba Il Idaresi) alici kurum oldugu proje süresi 12 aydir. Hareketlilik faaliyeti 16 kisilik bir ekiple 11-18 Temmuz 2010 tarihleri arasinda Ispanya'nin Cordoba kentinde gerçeklesecektir.