Üniversitemizin “Obezite ile Mücadelede Dis Mekân Planlama ve Tasarimi“ konulu LdV Hareketlilik Projesinin I. Bilgilendirme Toplantisi 6 Mayis 2010 tarihinde yapilmistir.

Yayın Tarihi : 12/05/2010

Toplantiya Bartin Vali Yardimcisi Türker ÖKSÜZ, Üniversitemiz dekanlari, Il Millî Egitim Müdürü Haci Ali YESILYURT, Il Özel Idaresi Sube Müdürü M. Levent ÇAM, proje ortaklari, Üniversitemiz ögretim elemanlari ve ögrencileri ile basin mensuplari katilmistir.

Bilgilendirme toplantisinda, Projenin amaci ve içerigi ile ilgili bilgilendirme sunusunu Bartin Üniversitesi Peyzaj Mimarligi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sayin Sebahat AÇIKSÖZ; Obezitenin tanimi ve Bartin'da yapilan Obezite ile ilgili egitim çalismalarina iliskin sunusu projenin ortaklarindan olan Diyetisyen Asli ERKAYA; Proje ortaklarinin görev ve sorumluluklarina iliskin sunusu Bartin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Peyzaj Teknikerligi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz ÇELIK yapmistir.