Üniversitemiz Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu, Ögretmenler Günü Kosusu Düzenledi

Yayın Tarihi : 23/11/2012

Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu, Ögretmenler Günü dolayisiyla bir kosu düzenledi. Kosunun ödül töreninde konusan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Sportif faaliyetler dostluk, kardeslik gibi amaçlara hizmet eder. Bu bakimdan bilimsel faaliyetlerimiz kadar sportif faaliyetlerimizi de önemsiyoruz. Üniversitemizi ulusal ve uluslararasi düzeyde temsil edecek ve etmekte olan ögrencilerimiz var. Bundan sonra da üniversitemizin bütün imkânlarini seferber ederek üniversitemizi temsil etme noktasinda elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Gelecek yil bu faaliyeti ilimizde düzenleyecegiz. Sadece ögrencilerimizin etkinligi degil, ilimizden de katilimin saglanabilecegi bir etkinlik düzenleyecegiz.” dedi.

Yarismada erkeklerde Cabbar Sinoglu birinci, Okan Ay ikinci, Faik Öztürk üçüncü oldu. Kizlarda ise Arzu Ugur birinci, Hülya Günaydin ikinci, Serife Abanoglu üçüncü oldu.