BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemiz Bahar Senlikleri Sona Erdi

Yayın Tarihi : 28/05/2012

Bartin Üniversitesinin Kurulusunun 4. Yili ve Bahar Senligi etkinlikleri, 22 Mayis Sali günü basladi ve 25 Mayis Cuma günü Grup 84 konseriyle sona erdi. Konserin verildigi ve stantlarin yer aldigi alan, senlik boyunca müzik ve eglencenin adresi oldu. Kampüs alani içerisine ögrenciler tarafindan kurulan stantlar yogun ilgi gördü.

Senligin ikinci gününde, Bir Nefes Anadolu Sanat Toplulugu senlik alaninda sahne aldi. Üniversitemiz ögrencilerinden olusan müzik gruplarinin performanslarina üç gün boyunca ilgi yogundu. Ankara Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi sanatçilari, verdikleri konserle Bartin Üniversitelileri costurdu.

Senligin üçüncü gününde, Dj ve Üniversite gruplarinin performanslarinin ardindan Osman Cavci Tiyatrosu tarafindan sahnelenen “Öyle Bir Gerzek Televizyon ki” adli oyun, ögrencileri kahkahalara bogdu.

Senligin son gününde ise Bahar Senlikleri Kupasi Ödül Töreni yapildi. Törende, dereceye giren sporculara ödüllerini Rektör Yardimcimiz Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Daire Baskanlari ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Ali Özdemir verdi. Daha sonra Bartin Belediyesi Halk Danslari Toplulugunun gösterisi izlendi.

Yagmur altinda sirilsiklam islanan ögrenciler, Grup 84 konserinin doyasiya keyfini çikartti. Havai fisek gösterileri ile sahne alan Grup 84, böylesine coskulu bir kalabaliga konser vermekten duydugu memnuniyeti dile getirdi.