Rektörümüz Zonguldak’ta konferans verdi

Yayın Tarihi : 12/03/2012

Zonguldak Ögretmenevinde düzenlenen konferansa, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Türkiye Taskömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan Inan, Zonguldak Il Milli Egitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Il Saglik Müdürü Bilal Cin, Saglik Müdür Yardimcisi Orhan Sahin, Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak Il Müdürü Kemal Gümrükçü, Türk Telekom Zonguldak Il Müdürü Sami Koçer, Saadet Partisi Zonguldak Merkez Ilçe Baskani Yusuf Çetin, Milli Egitim sube müdürleri, Memur-Sen’e bagli sube baskanlari ve üyeleri katildi.

Rektör Kaplan, “Mehmet Akif, hem en çok hatirlanan hem de hakkinda en çok kitap yazilan insanlarimizin basinda geliyor. Mehmet Akif, milletiyle bütünlesen, milletini anlama noktasinda çok farkli yanlari olan, gerçekten içimizden biri ve degerli bir sahsiyettir.” diye konustu.