Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Kaplan,Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti.

Yayın Tarihi : 22/11/2012

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Prof. Dr. Mete Gündogan ve Prof. Dr. Ali Naci Tankut ile birlikte Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Bu yil ilk kez ögrenci alan Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Türbe Mevkiinde bulunan yeni binasinda incelemelerde bulunan Rektör Kaplan, Yasli Bakimi Programi ögrencileriyle siniflarinda sohbet ederek ögrencilerin taleplerini dinledi. Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a yüksekokuldaki egitim ve ögretimin isleyisi hakkinda bilgiler veren Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ibrahim Tümen, Rektör Kaplan ile rektör yardimcilarini makaminda agirladi. Daha sonra ögretim görevlileri, yüksekokulu tanitan bir sunum yapti.