Prof. Dr. Remzi Varol veda etti

Yayın Tarihi : 24/06/2011

Bartin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Remzi Varol, Bartin Üniversitesindeki görevini tamamlayarak kadrosunun bulundugu, memleketi Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesine gitti. Prof. Dr. Remzi Varol için Üniversitemiz tarafindan veda yemegi düzenlendi. Varol, düzenlenen yemekte yaptigi konusmada, 2009'da basladigi Üniversitedeki görevinin, 19 Haziran itibariyla sona erdigini belirti.  Mensubu olmaktan büyük haz aldigi ve bir o kadar da gurur duydugu Bartin Üniversitesinden ayrilmanin üzüntüsü içerisinde oldugunu belirten Prof. Dr. Varol, söyle konustu:
"Yaklasik iki buçuk yildir sizlerle ayni ortamda bulunmak, ayni emel için çalismak, bir ekip olmanin tatli huzuru ve muhabbeti ile mesai yapmak benim için bir onur ve sevinç kaynagi olmustur. Bartin Üniversitesi, önümüzdeki kisa süre içerisinde sizlerin sayesinde egitime, arastirma çalismalarina, ulusal ve uluslararasi projelere yapacagi çok degerli katkilari ile ülkemizin gözde üniversiteleri arasindaki hakli ve onurlu yerini alacaktir. Bununla her zaman, hep birlikte gurur duyacagiz. Ben kendimi hep Bartin Üniversitesinin bir mensubu olarak hissedecegim. Sizlerin basarilarinin beni daima mutlu edecegini ve sizin basarilarinizla olusacak mutluluga ortak olacagimi bilmenizi isterim.  Allah’a ismarladik diyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum."
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da Varol'a hediyesini takdim etti.