BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Polonyali Ögretim Üyelerinden “Mobilyada Mühendislik Tasarimi” Konferansi

Yayın Tarihi : 03/05/2012

Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Nurgül Tankut’un misafiri olarak Üniversitemize gelen Polonya Poznan Üniversitesi Ahsap Teknolojisi Fakültesi Ögretim Üyeleri Prof. Dr. Jerzy Smardzewski ile Dr. Beata Fabisiak “Mobilyada Mühendislik Tasarimi” konulu bir konferans verdi.Konferansa Bartin Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Naci Tankut, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.

Konferansin açilis konusmasini yapan Doç. Dr. Nurgül Tankut, “Geçen yil temmuz ayinda TÜBITAK destegiyle Polonya Poznan Üniversitesine gitmistim. Bu ziyaret sonucunda Poznan Üniversitesi ile Bartin Üniversitesi arasinda Erasmus isbirligi anlasmasi imzalandi. Bu isbirligi çerçevesinde Prof. Dr. Jerzy Smardzewski ile Dr. Beata Fabisiak akademisyen hareketligini baslattilar.” dedi.

Prof. Dr. Jerzy Smardzewski “Mobilyada Mühendislik Tasarimi”, Dr. Beata Fabisiak ise “Yasli Insanlar Için Konforlu Yasam Projesi” konulu sunum yapti.