Peyzaj Mimarligi Bölümü Ögrencileri Yeni Kampüs Projelerini Sergiledi.

Yayın Tarihi : 11/02/2013

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay’i ziyaret etti. Prof. Dr. Ramazan Kaplan, ziyaretin ardindan Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü ögrencilerinin üniversitemizin, Kutlubeyyazicilar köyünde insa edilen yeni kampüsü için hazirladiklari peyzaj planlari sergisini gezdi. Tasarimlar hakkinda ögrencilerden bilgi alan Rektör Kaplan, bu çalismalardan çok memnun oldugunu, yeni kampüs planlamasini olustururken bu çalismalardan yararlanilacagini belirtti. Bu çalismalara devam edilmesini arzu ettigini söyleyen Rektör Kaplan, çalismalari destekledigini ve bu tür çalismalara önem verdigini vurguladi. Sergide Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay, Peyzaj Mimarligi Bölümü Baskani Prof. Dr. Mehmet Sabaz ve Peyzaj Mimarligi Bölümü ögretim üyeleri de hazir bulundu.