Özel Emel ISIK Ilkögretim Okulu Ögrencilerinden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN’a Ziyaret

Yayın Tarihi : 18/05/2010

Üniversitemiz 2. Bahar Senligi'nin son gününde Özel Emel Isik Ilkögretim Okulu 1. sinif ögrencileri, Okul Müdürü Turgut Engin ile ögretmenleri Hacer Akkirman ve Mücella Özdemir ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'i makaminda ziyaret ettiler.

Rektörümüze sorular soran ögrenciler, Rektörümüzü okuma bayramlarina davet ettiler. Daha sonra Üniversitemiz Orman Fakültesinin amfi ve laboratuvarlarini gezdiler. Ardindan Bahar Senligi etkinliklerinin yapildigi alana inerek kolbasti oynadilar, Üniversitemizin halk oyunlari ekibindeki agabeylerinden çayda çira ve horon ögrendiler. Üniversitemizde bulunmaktan mutlu olduklarini ifade eden Özel Emel Isik Ilkögretim Okulu 1. sinif ögrencileri, daha sonra Üniversitemizden ayrildilar.

Ziyaretle Ilgili Fotograflar