“Ormanlardaki Su Dengesi ve Kurak Vejetasyonlar“ Konulu Konferans

Yayın Tarihi : 21/03/2012

Üniversitemiz Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Baris Özel'in davetlisi olarak Üniversitemize gelen Almanya Albert-Ludvigs Freiburg Üniversitesi Orman Fakültesi Vejetasyon ve Silvikültür Bölümü Baskani Prof. Dr. Albert Reif tarafindan  "Ormanlardaki Su Dengesi ve Kurak Vejetasyonlar" konulu bir konferans verildi. TÜBITAK tarafindan desteklenen konferansa Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mete Gündogan, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar ve ögretim üyeleri katildi. Konferanstan bir gün önce Orman Fakültesi ögrencileriyle bir söylesi düzenleyen Prof. Dr. Albert Reif, konferans öncesi de Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar ve Yrd. Doç. Dr. Halil Baris Özel ile birlikte Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’i ziyaret etti.